A Good Boy: En film om sexmisbrug af gadebørn

Filmen ‘A Good Boy’ beskriver, hvordan drengen Jason bliver seksuelt misbrugt af en voksen mand. Han lever på gaden med sin mor og sine søskende, og derfor er han meget sårbar over for krænkelser og misbrug. Se filmen her med/uden danske undertekster – og hent pædagogiske vejledninger til tre fag i grundskolen samt supplerende materialer her.

Animationsfilmen ‘A Good Boy fortæller historien om Jason, der bliver kontaktet af en voksen mand, mens han leger med sine venner på gaden. Den fremmede mand er venlig og gavmild mod Jason og hans mor – så han får lov til at tage Jason med på weekend. Og så går det helt galt…

Se ‘A Good Boy’ på engelsk uden undertekster.

Se ‘A Good Boy’ på engelsk med danske undertekster.

Undervisningspakke til grundskolen

Undervisningspakken ‘A Good Boy’ er udarbejdet i samarbejde med konsulenter fra CFU Lillebælt. Pakken er primært rettet mod undervisning i engelsk, dansk og samfundsfag i grundskolens 8. og 10. klassetrin, men det er også meget velegnet til korte og længere forløb i gymnasier, højskoler og dagbehandlingstilbud.

Filmen kan ikke stå alene, men bør bruges sammen med det øvrige materialer i pakken, så eleverne får en forståelse af problemstillingen og får mulighed for at reflektere og diskutere de ret voldsomme elementer i historien.

Links til MitCFU og pædagogiske vejledninger

Eller hent de pædagogiske vejledninger her:

Du kan ikke downloade filmen, men du kan streame den her på siden på engelsk med og uden danske undertekster. Link findes også på MitCFU.

Sidebar
Sidebar