Stairway – en dansk ngo i Filippinerne

Stairway Danmark er den danske støtteforening for den uafhængige ngo Stairway Foundation, Inc. i Filippinerne. Stairway arbejder for børns rettigheder og forebyggelse af seksuelle overgreb mod børn i en række lande med udgangspunkt i centret på øen Mindoro syd for Manila.

STØT STAIRWAY PÅ MOBILEPAY 913522

En NGO og en dansk støtteforening

Stairway Foundation Inc.  er grundlagt i 1990 af danske Lars Jørgensen og amerikanske Monica Ray og arbejder med at styrke opmærksomheden om sexmisbrug af børn og at træne organisationer, myndigheder og fagfolk i forebyggelse af overgreb mod børn. Det sker med udgangspunkt i centret på Mindoro i Filippinerne, men Stairways trænere arbejder også i en række andre lande i Asien.

Stairway arbejder tæt sammen med både politi, myndigheder og andre ngo’er i Filippinerne og har et stort netværk af samarbejdspartnere i mange lande. Stairway har ca 30 medarbejdere (alle filippinere) og omsætter ca. 7,5 mill. kr. årligt. Pengene kommer fra bl.a. Danmark, Australien, Tyskland, Schweiz og Hong Kong.

Stairway Danmark er den danske støtteforening for projektet. Stairway Danmark har ca. 500 betalende medlemmer og vi indsamler hvert år over 1,3 millioner kroner fra privatpersoner, fonde og virksomheder til Stairways arbejde. Desuden har vi siden 1993 fået støtte fra Danida.

Stairway Danmark er en frivillig forening, baseret på frivilligt og ulønnet arbejde. Vores driftsomkostninger er 100% dækket af tilskud fra Tips & Lottomidlerne og af vores administrationstilskud fra Danida. Det betyder, at alle bidrag fra fonde og private går ubeskåret til arbejdet i Filippinerne.

Sidebar

Jeg har været med i Stairway Danmark lige fra starten, og jeg synes, det er et fantastisk projekt. Nu arbejder jeg som frivillig og ulønnet fundraiser for foreningen, og det er fantastisk at opleve, hvor stor støtte og opbakning, vi får alle vegne.
Lærer Claus Abildgaard.

Sidebar