Støt Stairway – meld dig ind i foreningen eller giv et bidrag

STØT STAIRWAY PÅ MOBILEPAY 913522

Meld dig ind i foreningen

Du kan støtte Stairway ved at melde dig ind i foreningen Stairway Danmark. Jo flere medlemmer vi har, jo længere når vi ud med vores budskaber, og jo større vægt får vi i forhold til myndigheder, fonde og samarbejdspartnere.

Et medlemskab af foreningen Stairway Danmark koster 150 kr. om året.

Tilmeld dig samtidig Stairway Danmarks nyhedsbrev, som udsendes nogle gange om året.

Udfyld formularen herunder og send den med det samme. Du modtager et girokort i maj måned, som du skal bruge til at indbetale dit kontingent. Af praktiske og økonomiske grunde opkræver vi kun kontingent én gang om året.

Tilmeldingsform

"*" indicates required fields

Ja, jeg vil gerne være medlem af Stairway Danmark.*
Adresse*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Giv en donation

STØT VIA NETBANK:  Betal til vores kontor i Lån & Spar Bank 0400-4024605715

STØT VIA MOBILEPAY nr. 913522

Få fradrag for din gave

Stairway Danmark er godkendt af skattemyndighederne som en velgørende organisation. Derfor kan du trække gaver op til 16.300 kr. fra i skat. For ægtepar er tallet det dobbelte. Bemærk: Dit kontingent kan IKKE trækkes fra – kun støttebeløb ud over kontingentet.

For at få fradrag skal vi bruge dit cpr-nummer.  SKAT kræver, at vi hvert år indberetter beløb + giverens cpr-nummer for at godkende fradraget. Vi må ikke gemme dine cpr-oplysninger. Derfor skal du selv huske at oplyse det ved HVER indbetaling. Vi beklager bøvlet – men sådan er loven.

Giv Stairway en del af din arv – og giv mere til dine arvinger…

En krølle i skattelovgivningen betyder, at du i visse tilfælde kan lade Stairway arve en del af din formue, og samtidig efterlade mere til dine arvinger. Det gælder hvis du er enlig og ikke har børn eller hvis du er ugift og efterlader dig mere end 2,5 mio. i arv.

Det lyder for godt til at være sandt, men ordningen bliver brugt af mange velgørende foreninger. Læs mere om reglerne her.


Din støtte går ubeskåret til Filippinerne

Alt Stairways arbejde i Danmark er frivilligt og ulønnet. Vi har selvfølgelig udgifter til fx hjemmeside, medlemsblade og de tilsynsrejser til Filippinerne, som bl.a. Danida kræver, men disse udgifter dækkes 100% af tilskud fra Tips og Lotto-midlerne og fra vores administrationstilskud fra Danida. Derfor går alle private bidrag ubeskåret til Stairways arbejde i Filippinerne.

Vi takker på forhånd for din støtte og hjælp til vores arbejde – uanset om beløbet er stort eller lille!

Sidebar
Sidebar